scorpio

SCORPIÓ (október 24.–november 22.) - mit igérnek a csillagok? - gyűjtemény

Ajánló

Mit igérnek a csillagok

Reklám

A Scorpió jellemzői

Utolsó kommentek

Májusi horoszkóp

2008.05.12. 20:45 - koopee

Címkék: horoszkóp scorpió májusi horoszkóp

Május hó

Skorpió (október 23. - november 21.)

Ebben a hónapban nagyobb önbizalomra és óriási teremtő energiára tesz szert. Minden gördülékenyebben, lendületesebben történik Ön körül. Arra azonban érdemes odafigyelnie, hogy valószínűleg érzelmei, reakciói is hevesebbek lesznek a szokásosnál. Olyan eseményekre, amelyek máskor hidegen hagyták, meglepően szenvedélyesen reagálhat, ami nem csak környezetét, de önmagát is meglepheti. Ez a szenvedélyesség természetesen pozitívan is megnyilvánulhat és lelkesedése motiváló lehet környezete számára. Mostani nyitottsága akár azt is hozhatja magával, hogy gyökeresen megváltozik hite vagy beállítottsága életének valamely területén, ami szabadabbá, kísérletezőbbé teszi Önt.

A hónap mottója:

Minden megoldott probléma egyszerű.

(Velvet.hu)


 


Olykor kell egy kis lazítás! A május eleji bolygóállások is arra késztetik, hogy lassítson a munkában, és fedezze fel a hétköznapok apró örömeit. A Skorpió jeggyel szemben járó Vénusz és Nap azt jelzi, hogy ehhez a felfedező-úthoz egy kedves társat is talál, akinek nemcsak a gondolatai kapcsolódnak az önéhez ezer szállal, de az érzései is. Közösen a szerelemben is új ízeket fedezhetnek fel. A hónap végén olyan bevételhez jut, amire nem számított.

(Astronet.hu)


Most a pénzügyeid rendezése és megoldása a legfontosabb feladat számodra. Ez a kérdés akár még a magánéletedbe is belezavarhat, súlyos anyagi gondjaid lehetnek.

(Csillagkert.hu)


Az elkövetkezendő időszakban családi problémákat kell megoldanod. Úgy érzed, valaki nem tisztességes Veled szemben, és ez nagyon csalódás lesz számodra.

(Csillaglilla.hu)

A bejegyzés trackback címe:

https://scorpio.blog.hu/api/trackback/id/tr68465443

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

tammasibela 2009.08.06. 18:41:40

medkit.hu/ > nektek is segíteni fog a szexuális életetekben!


süti beállítások módosítása