scorpio

SCORPIÓ (október 24.–november 22.) - mit igérnek a csillagok? - gyűjtemény

Ajánló

Mit igérnek a csillagok

Reklám

A Scorpió jellemzői

Utolsó kommentek

Milyen anya leszel?

2008.09.08. 11:11 - koopee

Címkék: anya általános scorpio

 

SKORPIÓ

A születési dátumból választ kaphatunk arra, milyen anya lesz a kislányból.....


A Skorpió anyuka nagyon lelkiismeretes a gyermeknevelés kérdésében, s igazi erős ember, akire a kicsi minden gondjával támaszkodhat, s általában ketten találnak ezekre megoldást. Itt a legfontosabb probléma a hatalom és a manipuláció kérdése lehet. Az Skorpió anyuka gyakran manipulálja a gyermekét a neki tetsző eredmény elérése érdekében. Ez nem jelenti azt, hogy erőszakos vele, más eszközei is vannak. Például, ha a Skorpió anyuka legfőbb vágya, hogy gyermeke orvosi hivatást válasszon, akkor már idejekorán mondogatja gyermekének, hogy milyen jó lesz, ha doktor bácsi leszel, akkor meggyógyíthatsz engem, ha megbetegszem.

Emellett ennél az esetnél nagy a veszély, hogy a Skorpió anyuka saját félelmeit átviszi a gyermekére, s abból aztán van elég. Groteszk módon ez néha azért történik, hogy a gyermek által tudja feldolgozni a saját félelmeit. Például, ha az anyuka fél a rovaroktól, akkor a gyermek is nagy eséllyel táplál ebben a témában félelmeket. Ám az anyuka ebben az esetben már kénytelen legyőzni a félelmét, hiszen csak így nyugtathatja meg a gyermekét.

A Skorpió anyuka erősségei: határozott és erős ember, aki biztonságot kínál gyermeke számára. Annyira elszánt, hogy bármi áron megvédi a gyermekét, nem számít, hogy mit kell ezért megtennie. Nemcsak az emberektől képes megvédeni a gyermeket, hanem külső körülményektől is: rengeteg munkával, de megteremti az áhított életkörülményeket gyermeke számára, s nívósan fogja felnevelni.

A Skorpió anyuka hiányosságai: nagyon makacs ember, aki sokszor csak azt az álláspontot fogadja el, ami az övé. Élete a folyamatos változási folyamatokból áll, bár ezek a változások nem feltűnőek. Inkább belső vívódások, harcok, amelyek azonban óhatatlanul is megjelennek a gyermek lelkiállapotában. Nagyon magnetikus ember, s képes arra, hogy beleszuggeráljon képzeteket a gyermekbe, ha az elég fogékony rá, tehát nagy eséllyel fogja manipulálni, még, ha tudat alatt is a gyermekét.

 

Forrás: eletforma.hu

 

A bejegyzés trackback címe:

https://scorpio.blog.hu/api/trackback/id/tr26653510

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.


süti beállítások módosítása