scorpio

SCORPIÓ (október 24.–november 22.) - mit igérnek a csillagok? - gyűjtemény

Ajánló

Mit igérnek a csillagok

Reklám

A Scorpió jellemzői

Utolsó kommentek

Mit ígérnek a csillagok 2010-re a Scorpióknak?

2009.12.27. 20:19 - koopee

Címkék: általános horoszkóp scorpio

Skorpió (X. 23. - XI. 21.)

Nyugodtan gondolkozz nagyban a következő hónapokban! Bármilyen ötleted, gondolatod van, azt érdemes megosztanod másokkal, és ne kedvetlenítsen el az sem, ha esetlen elsőre megvalósíthatatlannak tűnik! 2010-ben ugyanis szinte mindent meg tudsz valósítani, amit csak eltervezel magadnak, legyen szó akár munkáról, akár szerelemről, akár a saját szellemi vagy testi fejlődésedről! Ha pedig művészeti, írói álmokat dédelgetsz, ezeket is jó eséllyel el tudod indítani a megvalósulás útján!


Az emberi kapcsolataidban ugyan felszínre kerülhetnek az ellentétek, a régebbi keserű tapasztalatok, de ezeket viszonylag könnyedén és fájdalommentesen meg tudod ezeket oldani. Anyagi szempontból a december lehet a legizgalmasabb számodra: nagyobb bevételre is számíthatsz, de olyan kiadások is várhatnak rád, amelyekről régóta álmodozol, és amelyek erőteljesen befolyásolhatják az életminőségedet. Szerelmi ügyekben az utolsó négy hónap lesz a legkellemesebb: ha még csak most keresed a párodat, akkor ezekben a hetekben jó eséllyel meg is találod, ha pedig már régebb óta együtt vagy valakivel, akkor „sorsdöntő" lépésre szánhatjátok el magatokat!


Az egészséged szempontjából a legfontosabb tanács az lehet neked erre az évre, hogy ne csak a testeddel, de a lelkeddel is törődj!

 

Forrás: pink.hu

 

Melyek a legjobb és legrosszab tulajdonságaid

2009.08.09. 16:06 - koopee

Címkék: általános érzékenység scorpio szívós

 

Skorpió (X. 23. - XI. 21.)

Erősséged: A sivatagi ragadozóhoz méltóan szívós vagy: hatalmas lendülettel és állóképességgel rendelkezel. Éles elméddel az emberek vesééig látsz, aminek nem mindenki örül.

Gyengeséged: Megrögzött elképzeléseid miatt érzékeny, sebezhető lélek vagy. Ne akarj mindenkit irányítani, te sem örülnél, ha veled ugyanezt tennék. Érzékenységedet, megérzéseidet inkább megtartó erőként használd.

 

Forrás: femina.hu

 

Milyen karriert igérnek a csillgok a skorpióknak?

2009.08.09. 16:04 - koopee

Címkék: karrier scorpio

 

Skorpió (X. 23. - XI. 21.)

Hatalmas belső energiákkal rendelkezel, melyek által másokat is képes vagy átlendíteni egy esetleges holtponton. Kollégáidat akkor is tudod irányítani, ha „papírforma szerint” nem töltesz be vezető pozíciót.

Éleseszű vagy, és kitűnő meglátásaidat nem rejted véka alá. Teherbírásod lényegesen nagyobb az átlagosnál, rendkívüli kitartással és szívóssággal haladsz előre. Mivel nem ismered a középutat, a legritkább esetben vagy hajlandó kompromisszumot kötni.

Amire ügyelned kell: igyekezz többször és nagyobb mértékben figyelembe venni a többiek véleményét! Tartsd kordában érzelmi reakcióidat!

Hozzád illő foglalkozások: nyomozó, kutató, pszichológus, orvos, természetgyógyász.

Forrás: femina.hu