scorpio

SCORPIÓ (október 24.–november 22.) - mit igérnek a csillagok? - gyűjtemény

Ajánló

Mit igérnek a csillagok

Reklám

A Scorpió jellemzői

Utolsó kommentek

Mit ígérnek a csillagok 2010-re a Scorpióknak?

2009.12.27. 20:19 - koopee

Címkék: általános horoszkóp scorpio

Skorpió (X. 23. - XI. 21.)

Nyugodtan gondolkozz nagyban a következő hónapokban! Bármilyen ötleted, gondolatod van, azt érdemes megosztanod másokkal, és ne kedvetlenítsen el az sem, ha esetlen elsőre megvalósíthatatlannak tűnik! 2010-ben ugyanis szinte mindent meg tudsz valósítani, amit csak eltervezel magadnak, legyen szó akár munkáról, akár szerelemről, akár a saját szellemi vagy testi fejlődésedről! Ha pedig művészeti, írói álmokat dédelgetsz, ezeket is jó eséllyel el tudod indítani a megvalósulás útján!


Az emberi kapcsolataidban ugyan felszínre kerülhetnek az ellentétek, a régebbi keserű tapasztalatok, de ezeket viszonylag könnyedén és fájdalommentesen meg tudod ezeket oldani. Anyagi szempontból a december lehet a legizgalmasabb számodra: nagyobb bevételre is számíthatsz, de olyan kiadások is várhatnak rád, amelyekről régóta álmodozol, és amelyek erőteljesen befolyásolhatják az életminőségedet. Szerelmi ügyekben az utolsó négy hónap lesz a legkellemesebb: ha még csak most keresed a párodat, akkor ezekben a hetekben jó eséllyel meg is találod, ha pedig már régebb óta együtt vagy valakivel, akkor „sorsdöntő" lépésre szánhatjátok el magatokat!


Az egészséged szempontjából a legfontosabb tanács az lehet neked erre az évre, hogy ne csak a testeddel, de a lelkeddel is törődj!

 

Forrás: pink.hu

 

A bejegyzés trackback címe:

https://scorpio.blog.hu/api/trackback/id/tr421626914

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.


süti beállítások módosítása